Επιλέξτε σελίδα

Επισκευές υπόθεση

Η Comtek Buys Case Technologies Ltd

Η Comtek κατέχει τα πνευματικά και κατασκευαστικά δικαιώματα σε μια σειρά προϊόντων της Case Technologies.

Τα προϊόντα Case Technologies & Case Communications εκτελούν ζωτικής σημασίας συνδέσεις επικοινωνίας σε δίκτυα που απαιτούν τα υψηλότερα επίπεδα αξιοπιστίας, ασφάλειας και ευρωστίας. Πολλοί γνωστοί οργανισμοί όπως το Eurotunnel, οι σιδηρόδρομοι του Χονγκ Κονγκ, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και διάφορες υπηρεσίες αστυνόμευσης και έκτακτης ανάγκης εξακολουθούν να χρησιμοποιούν εξοπλισμό Case για να παρέχουν μια αξιόπιστη και ανθεκτική υποδομή δικτύου. Η Comtek παρέχει επισκευές και υποστήριξη για αυτήν την εγκατεστημένη βάση, καθώς και την κατασκευή νέων δομοστοιχείων και πλαισίου σε βάση που απαιτείται.

Η Comtek είναι η μεγαλύτερη υπηρεσία επισκευής πολλαπλών προμηθευτών στην Ευρώπη. Επισκευάζουμε όλες τις τεχνολογίες Case, Cray Technology, Case Communications, Dowty και Case-Dowty.

Η Comtek εκτελεί υπηρεσίες επισκευής Case, Cray και Case-Dowty για τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες τηλεπικοινωνιών και συντήρησης πολλαπλών πωλητών. Προσφέρουμε επίσης Ανακατασκευή & Μεταχειρισμένα τεχνολογία Cray και Case-Dowty προϊόντα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Περισσότερες πληροφορίες Κλεισιμο