Επιλέξτε σελίδα

Enterasys και Cabletron Hardware

Ως η μεγαλύτερη υπηρεσία επισκευής εξοπλισμού πληροφορικής της Ευρώπης, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα μεταχειρισμένα και ανακατασκευασμένα προϊόντα Enterasys & Cabletron που πωλούνται από τη Comtek λειτουργούν σαν καινούργια. Η σε βάθος τεχνική γνώση των προϊόντων Enterasys & Cabletron σημαίνει ότι μπορείτε να αγοράσετε τον εξοπλισμό Enterasys & Cabletron που χρησιμοποιείτε και ανακαινίσετε με απόλυτη εμπιστοσύνη.

Το τεράστιο απόθεμα των χρησιμοποιημένων & ανακατασκευασμένων προϊόντων Enterasys, Riverstone και Cabletron της Comtek περιλαμβάνει τόσο τρέχουσες γραμμές παραγωγής όσο και παλαιές σειρές προϊόντων.

Enterasys & Cabletron Επισκευές

Ως το μεγαλύτερο κέντρο επισκευών της Ευρώπης, η εμπειρία μας στην επισκευή των προϊόντων Enterasys, Riverstone και Cabletron είναι αξεπέραστη. Έχουμε πραγματοποιήσει περισσότερες από τις επισκευές υλικού 2 Million IT. Τα εργαστήρια μας εκτελούν επισκευές Enterasys, Riverstone & Cabletron για πολλά από τα μεγαλύτερα ονόματα στον τομέα της πληροφορικής.

Η ασυναγώνιστη τεχνική μας εμπειρία και οι τεχνικές γνώσεις μας επιτρέπουν να παρέχουμε εγγυημένες λύσεις σε όλα τα χρησιμοποιημένα και ανακατασκευασμένα προϊόντα Enterasys & Cabletron.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Περισσότερες πληροφορίες Κλεισιμο